Μικρή νεοελληνική γραμματική

TRIANDAPHYLLIDIS MIKRH_NEOELL_GRAMM

Μ. Τριανταφυλλίδης

ISBN 960-231-028-6

Έκδοση: 1975

Σελίδες: η΄ + 208

εξαντλημένο

O Μανόλης Τριανταφυλλίδης δημοσίευσε το 1949 μια συνόψιση της Νεοελληνικής Γραμματικής (της Δημοτικής) με τίτλο Μικρή Νεοελληνική Γραμματική κυρίως για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Το βιβλίο έμεινε για χρόνια έξω από τη σχολική χρήση, ώσπου το υιοθέτησε η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση του 1964, και τότε κυκλοφόρησε φωτοτυπικά σε πολλές χιλιάδες αντίτυπα.

Η έκδοση από το Υπουργείο Παιδείας το 1976 του βιβλίου Νεοελληνική Γραμματική - Αναπροσαρμογή της Μικρής Νεοελληνικής Γραμματικής του Μανόλη Τριανταφυλλίδη, που διδάσκεται πλέον σε όλα τα σχολεία, αντικατέστησε στην πράξη τη Μικρή Νεοελληνική Γραμματική, η οποία έκτοτε δεν επανεκδίδεται. Κυκλοφορεί ωστόσο σε ολόκληρο τον κόσμο μεταφρασμένη σε 14 γλώσσες.

Πλήρης τίτλος Μικρή Νεοελληνική Γραμματική
Συγγραφέας Μ. Τριανταφυλλίδης
Επιμέλεια / Μετάφραση  
Έκδοση 1η έκδ. 1949, 2η έκδ. 1975
ISBN 960-231-028-6
Σειρά  
Σελίδες η' + 208
Διαστάσεις 14x21
Βάρος 0,248
Δέσιμο Μαλακό
Δείγμα

 

Кажется, у меня есть в запасе пара мечей, "Скачать игры для iphone 3gs"которые дадут нам необходимые детали.

Гроб двинулся вперед, раздался скрежет пробуксовки, еще "Скачать карту астраханской области"больше проклятий, затененная фигура отступила от Обода.

Они "Скачать все серии легенды об искателя"же весьма недоброжелательно относятся к попыткам найти с ними "Программа на телефон скачать на самсунг"общий язык.

Это отнюдь не последний наш разговор.

Разбудил меня стук осыпающихся камней, доносившийся откуда-то "Скачать песню галина"справа.

Это просто атмосферное явление, вот и все.